El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP acusa l’Ajuntament d’Alcoi d’una mala gestió del CCJ

En 2018 el 22% de les activitats va acabar sense cap assistent i en 2019 la xifra va augmentar al 24%.

Segons les dades presentades pel Partit Popular, el 24% de les activitats oferides pel Centre Cervantes Jove (CCJ) durant el 2019 no han tingut cap assistent. Consideren que el centre no enganxa amb el públic i que amb aquestes xifres invertir en l’eficiència energètica d’aquest edifici sembla una burla.

El CCJ que es va inaugurar en 2015 pareix segons les dades oferides pel PP que no és capaç d’atraure els joves als quals va dirigit. L’any passat aquest centre va oferir més de 160 activitats, de les quals 40 van quedar completament buides, representant el 24% de l'oferta del centre. De la resta, 96 van tindre menys de cinc assistents.

Lliris García, regidora del PP, ha criticat aquests resultats, “són xifres paupèrrimes que evidencien el fracàs del model del Govern del PSOE” i ha destacat que el CCJ no aconsegueix connectar amb els joves. El partit lamenta que la seua proposta rere les xifres de 2018 (molt similars a les de l'any passat) de crear una taula d’anàlisi per fomentar l’interés dels joves cap al CCJ, no fóra atesa i critica que el Govern “haja estat durant anys com si no passara res, sense importar-li que el centre juvenil que no atraga els joves”.

Per últim García afegeix que l’anunci de l’Ajuntament d’Alcoi d’invertir un milió d’euros per millorar l’eficiència energètica de l’edifici “sembla una burla perquè si segueix amb la mateixa dinàmica, el consum energètic del CCJ serà zero, ja que acabarà per no ser utilitzat per cap jove”.