El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP Alcoi li recorda al govern d'Alcoi l'incompliment d'acords del Ple com ara els xalets de la Font Roja

Lirios García./ AM

García apunta que en 2013 el PSOE va acceptar dues propostes del Partit Popular: la rehabilitació dels xalets de la Font Roja i la posada en marxa d'una zona gurmet en el mercat de Sant Mateu. "Ni s'han complert aquests compromisos ni hi ha previsió de quan poden fer-se", lamenta García.

Segons el Partit Popular, el govern de Toni Francés té pendents desenes de mesures aprovades des de l'any 2013. Entre aquests acords trobem la rehabilitació dels xalets de la Font Roja i la posada en marxa d'una zona gurmet en el mercat de Sant Mateu.

El Partit Popular d'Alcoi denuncia l'incompliment per part del Govern local del PSOE en deixar per fer desenes d'acords aprovats al saló de plens, acords els quals alguns d'ells porten des de 2013 sense executar-se'n.

La regidora Lirios Garcia considera "populista" el fet d'aprovar mocions per a després "ficar-les en un calaix i no executar-les". Segons assenyala, "de cara a l'opinió pública, el Govern ofereix una imatge de consens i participació quan en realitat després deixa morir les propostes, no les executa i demostra el seu veritable tarannà, marcat per l'autoritarisme, la ineficàcia i la deixadesa".

García apunta que en 2013 el PSOE va acceptar dues propostes del Partit Popular: la rehabilitació dels xalets de la Font Roja i la posada en marxa d'una zona gurmet en el mercat de Sant Mateu. "Ni s'han complert aquests compromisos ni hi ha previsió de quan poden fer-se", lamenta García.

“Per molt que l'oposició treballe i aporte projectes i idees per a la millora de la ciutat i els ciutadans, la desídia del Govern ho paralitza tot. És molt decebedor”, manifesta la regidora popular.