El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP alerta que tindrem Sant Francesc en obres en festes de Sant Jordi

Simulació de com quedarà el carrer Sant Francesc després de les obres.

La regidora popular Amalia Payá lamenta el retard en la reforma, que acaba d'eixir a concurs, i dubta que les obres comencen abans de maig, "L'Ajuntament corre el risc de tindre tota aquesta zona en obres durant les pròximes festes de Sant Jordi".

Els populars critiquen el retard en el projecte de reurbanització de Sant Francesc i les places de la Creu Roja i Ramón i Cajal. La Junta de Govern recentment ha aprovat el projecte que ara ix a concurs, per un preu de quasi 404.000 euros. Però els temps marcats pel consistori no són raonables per al partit popular. La regidora Amalia Payá considera que "el Govern hauria d'haver agilitat el procés per a tindre ja adjudicat el projecte i haver començat just després del període de Nadal i Reis, perquè l'obra estiguera acabada abans de festes".

Payá considera que s'ha tingut temps des que es va plantejar el projecte en la Mesa del Centre en novembre del 2017, però "hem assistit a una successió d'anuncis i promeses incomplides", a més que "es va embossar primer pel finançament a través d'EDUSI i després per un canvi d'última hora en el color del paviment de la plaça de la Creu Roja".

Per altra banda, els populars critiquen que no s'han previst alternatives a les places d'aparcament que s'eliminaran amb la reurbanització; i que aquestes obres es fan al marge d'un pla de conversió del centre en zona de vianants.