El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP critica la mala gestió que porta el PSOE amb l'apertura del Centre de malalts mentals d'Alcoi (Barranquet)

El Centre, construït a l'antic camp de futbol del Barranquet de Soler

Amalia Payá: "Els socialistes fa més de 7 anys al govern en Alcoi, 7 anys perduts on ens trobem molts exemples de la seua mala gestió".

El CEEM encara està a l'espera de la seua apertura.

El Partit Popular (PP) critica que tant els Socialistes com els de Compromís solament es preocupen pels ciutadans quan les eleccions estan a prop. La crítica és a causa de la no apertura de CEEM (Centre Específic de Malalts Mentals), que després de molts anys encara continua sense data d'apertura. Segons els populars, Mónica Oltra, consellera de polítiques inclussives, en una visita a la ciutat, va remarcar que la seua apertura seria "imminent", però d'això és del 2016.

Aquest centre està construït però no obert des de fa anys i es troba en l'antic camp de futbol del Barranquet de Soler.

Segons Amalia Payá, regidora del PP, reclama que "El PSOE i Compromís han gestionat malament aquest projecte, solament han volgut treure crèdit electoral, sense aconseguir cap benefici per a la ciutadania".

Cal recordar que el CEEM està totalment acabat, però que encara està a l'espera d'apertura. A més a més, cal dir que una vegada que es faça, la Generalitat serà l'encarregada de gestionar-la al complet, però el PP també destaca que una vegada que es realitze, s'hauria de fer una inspecció i arreglar tots els desperfectes que s'hi han produït per la falta de manteniment.

Amalia comenta que "Els socialistes fa més de 7 anys al govern en Alcoi, 7 anys perduts on ens trobem molts exemples de la seua mala gestió. El CEEM, la mançana de Rodes, la Ciutat Esportiva Alcoiano, la reforma Hospital Verge dels Lliris i més. Projectes anunciats i sense realitzar". També destaca que "Des del Partit Popular estarem molt pendents de la gestió de Mónica Oltra una vegada que estiguen fetes les obres, no consentirem cap error més".

Mig milió de sobrecost

L'edifici, com he dit, està acabat, però s'haurà d'allargar i ampliar l'obra perquè s'han registrat importants desperfectes provocats per vándals. La broma li costarà l'Ajuntament vora mig milió d'euros, tal com va explicar recentment Oltra en una visita a Alcoi.