El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi critica l'abandó de la pàgina web per a la promoció dels polígons industrials

Lirios García, regidora del PP | Arxiu

Pel que fa a la pàgina, és titular de l'Ajuntament d'Alcoi, i va ser realitzada per l'empresa alcoiana Sollutia, en l'any 2017, última actualització d'aquesta, segons afirma la regidora del PP Lirios García

 

La web es aquesta.

Lirios Garcia, regidora del PP Alcoi, critica l'abandó de la pàgina web dels polígons industrials per part de l'Ajuntament d'Alcoi, la qual va ser creada en 2017 i per ara sense cap actualització.

Des del Partir Popular d'Alcoi denuncien al govern per la falta de "compromís" i "d'interessos" amb la pàgina web destinada a la promoció dels polígons industrials de la ciutat.

Pel que fa a la pàgina, és titular de l'Ajuntament d'Alcoi, i va ser realitzada per l'empresa alcoiana Sollutia, en l'any 2017, última actualització d'aquesta, segons afirma la regidora del PP Lirios García.

García considera que és una eina útil “per a promocionar els espais industrials d'Alcoi i a les empreses que aquests alberguen”. No obstant això, la regidora lamenta que no haja sigut actualitzada des de la seua creació, fa tres anys. “L'abandó d'aquesta web demostra el menfotisme del Govern d'Antonio Francés en matèria d'indústria”, recalca la regidora.

Lirios crítica que el Govern, després de crear la web, no dotara una partida econòmica per a mantenir-la actualitzada. “La resposta sempre és la mateixa,
que estudiaran la nostra petició, però la realitat és que hui dia la web segueix igual sense ser actualitzada des de 2017”
, explica la regidora del PP.

García qüestiona, a més, que no hi haja cap referència a l'Ajuntament d'Alcoi, “com si no tinguera res a veure”. Ni tan sols apareix l'escut institucional. La regidora apunta que ”la presència institucional en una eina d'aquestes característiques és molt important i el fet d'incloure el logotip de l'Ajuntament o alguna referència al mateix és fonamental per a guanyar rellevància i autenticitat”.