El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi al govern municipal: "Després de 7 anys de govern, no es té un model de ciutat"

Zona que s''urbanitzarà

“Se sabia que vindrien els fons del EDUSI per a finançar les obres del carrer Entenza, però de nou, a corre-cuita, s'han hagut de traure projectes com el carril bici per la zona de RENFE,  una obra de 250.000€”

Rafa Miró, portaveu del PP d'Alcoi, creu que les modificacions de crèdit de 850.000 euros han anat destinats a "projectes improvisats"

El desacord del PP amb les polítiques del govern que encapçala Toni Francés ve donat per la "improvisació" amb projectes com en carril bici a la zona de RENFE amb 250.000 euros. Els populars asseguren que no veuen bé aquesta inversió perquè "per a moltes demandes de la societat no hi ha pressupost". A més indiquen que el govern "torna a fallar amb la planificació d'obres i amb l'execució del pressupost municipal".


Rafa Miró: “se sabia que vindrien els fons del EDUSI per a finançar les obres del carrer Entenza, però de nou, a corre-cuita, s'han hagut de traure projectes com el carril bici per la zona de RENFE,  una obra de 250.000€”.


El portaveu popular continua explicant que “solament demanàvem una reunió, un annex al pressupost o una simple referència en les memòries dels regidors. Alguna cosa que servira de planificació per a poder presentar projectes prioritaris dins del termini i en la forma adequada, en compte de projectes en els quals no es coneixen els detalls”. Els conservadors també indiquen que no estan en desacord amb tots els projectes, sino en la forma de gestionar-los

Segons apunta el PP, les obres del carrer Entença s'havien pressupostat íntegrament. Un pressupost que havia d'assumir-se en part pels fons europeus de l'EDUSI. Aquesta situació es coneixia, però "no s'havia previst pel govern municipal i per descomptat no s'havia contemplat, ni en els pressupostos, ni en les memòries de les regidories".

Des del Partit Popular "no s'entén" com els socialistes plantegen projectes de manera aleatòria sense tenir en compte les prioritats de la ciutat i "com després de 7 anys de govern, no es té un model de ciutat". Rafa Miró defensa que “les modificacions s'han aprovat per urgència, amb projectes en els quals desconeixem el detall, que no s'havien planificat ni consensuat amb ningú”.