El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi assegura que el govern municipal pretenia pagar amb diners públics una factura d'un còctel de 605 euros

Rafa Miró / Twitter Personal
Segons els populars, "la resposta del govern de Toni Francés és que ha sigut una errada"

Rafa Miró indica que "davant aquesta nefasta gestió, no sabem el que està ocorrent amb altres factures i per aquest motiu he de llançar la pregunta: què estan fent els socialistes amb els diners públics?, si no s'havia de pagar com pot ser que no siguen capaços de detectar aquesta situació?"

El Partit Popular d'Alcoi ha indicat que el govern municipal tenia la intenció d'abonar una factura referent a "Cóctel d'acomiadament i benvinguda regidors/alcaldia" per un import de 605 euros. Segons el comunicat de premsa del PP, "la regidora Lorena Zamorano ha contestat que eixa factura era del dinar al qual van anar tots els regidors de la corporació el dia de la presa de possessió" del nou govern, és a dir, el còctel fou el 13 de juny de 2015 en l'Hostal Savoy. En el mateix comunicat, el PP indica que "l'oposició no havia anat a cap còctel i que tampoc es creia apropiat que l'Ajuntament sufragara aquesta despesa perquè pertany a un àmbit personal". El Partit Popular indica que si no s'haguera detectat, el pagament "s'haguera abonat sense més".

Aquesta factura es va presentar en comissió informativa d'Hisenda i Governació el 24 de juliol de 2017. Segons els conservadors,"no s'ha sabut res fins a la comissió Informativa del dilluns (22 de gener), quan des del Partit Popular s'havien tramitat les corresponents preguntes per a conèixer si era correcte el concepte d'aquesta factura i si s'havia abonat d'alguna altra manera. La resposta del Govern de Toni Francés va ser que havia sigut una errada. Però des del Partit Popular preocupa aquesta situació, ja que el pagament de la factura s'ha hagut d'ordenar per algun regidor del govern perquè arribe a ser tramitada".

El portaveu del PP, Rafa Miró, explica que "cal tenir en compte que algun regidor del govern de Toni Francés va haver de tramitar la factura perquè es pagara". Miró continua dient que "davant aquesta nefasta gestió, no sabem el que està ocorrent amb altres factures i per aquest motiu he de llançar la pregunta: què estan fent els socialistes amb els diners públics?, si no s'havia de pagar com pot ser que no siguen capaços de detectar aquesta situació?".