El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi assegura que el PSOE és 'incapaç' d'aconseguir l'accessibilitat en el Centre de Majors d'Oliver i la seu d'AECC

Seu d'AECC a Alcoi / PP Alcoi
Segons els conservadors, ambdues entitats ja s'han queixat de la situació

El Partit Popular afirma que el govern "es va comprometre a realitzar les obres en juny de 2017" i no hi han començat. El PP ha anunciat que preguntarà per aquests temes d'accessibilitat en la Comissió Informativa de Serveis Sociosanitaris

El Partit Popular d'Alcoi afirma que el govern municipal "té falta d'interés" per eliminar barreres arquitectòniques de les seus del Centre de Majors del Carrer Oliver i de la seu d'AECC Alcoi, situada a El Camí, 40. Els conservadors afirmen que el govern "es va comprometre a realitzar les obres en juny de 2017" i no hi han començat. El PP ha anunciat que preguntarà per aquests temes d'accessibilitat en la Comissió Informativa de Serveis Sociosanitaris.

Respecte al problema d'accessibilitat que presenten ambdues seus, la regidora Amalia Payá assegura que "no s'acompleix el mínim nivell d'accessibilitat i en el cas d'AECCA, inclús amb problemes d'higiene derivada dels coloms".

En el comunicat de premsa indiquen que, el Partit Popular "porta interessant-se per l'accessibilitat del centre de majors d'Oliver i de la seu de l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Alcoi, des de 2016, i han presentat precs al govern perquè procedira a la realització de les obres necessàries, per a garantir l'accessibilitat per a persones de mobilitat reduïda". Els de Rafa Miró continuen dient que "el govern socialista va acceptar les propostes realitzades pel Partit Popular i es va comprometre a realitzar les obres de millora d'accessibilitat abans de final de 2017, bé mitjançant subvenció o bé amb fons propis".