El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi assegura que el PSOE va "incomplir l'ordenança de la publicitat" col·locant un anunci a una multinacional durant el 'Tapa i Festa'

Imatge de la pancarta publicitària / PP Alcoi
Rafa Miró, portaveu dels conservadors, assegura que és "una discriminació cap a altres empreses alcoianes que han de pagar per tot"

Una gran pancarta de la multinacional cervesera 'Mahou' va estar col·locada en la Fira 'Tapa i Festa' que es va celebrar a la Glorieta durant els 4 dies dels Moros i Cristians. El PP ha preguntat al govern si l'operador del 'Tapa i Festa' havia pagat la corresponent taxa. Segons el PP, "la regidora María Baca va dir que no existia cap ordenança que regulara aquesta situació". La realitat és que sí que hi ha una ordenança que ho regula

Una gran pancarta de la multinacional cervesera 'Mahou' va estar col·locada en la Fira 'Tapa i Festa' que es va celebrar a la Glorieta durant els 4 dies dels Moros i Cristians. Segons ha indicat el PP en un comunicat "els socialistes incomplixen l'ordenança en la publicitat d'una multinacional". El govern municipal, segons els conservadors, no van exigir el pagament de la taxa per la publicitat col·locada en la tanca de la Glorieta.

El PP ha preguntat al govern si l'operador del 'Tapa i Festa' havia pagat la corresponent taxa. Segons el PP, "la regidora María Baca va dir que no existia cap ordenança que regulara aquesta situació". Cal destacar que aquesta situació sí que està contemplada en el punt 6.5 sobre la instal·lació d'anuncis ocupant el domini públic local per metre quadrat o fracció durant tot l'any de 'l'Ordenança Reguladora de la taxa per la utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local'.

Rafa Miró, portaveu del PP indica que “ens sembla una discriminació cap a la resta d'empresaris alcoians, que han de pagar per tot, que una multinacional pose publicitat en una zona tan visible com la tanca de la glorieta, en Sant Nicolau i en festes de Sant Jordi, a cost zero”.