El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi calcula que en els solars de Sor Elena Picurelli podrien estacionar 400 vehicles

Carrer Sant Francesc al centre d'Alcoi / AM
Sobre el govern municipal afirmen que "aproven gran part de les qüestions que se li plantegen en plenari o comissions, però no les complixen"

El PP alcoià afirma que "veïns i comerciants del centre han emés un comunicat on deixen clar la seua desesperació davant de la falta d'acció el govern de Toni Francés". Algunes de les propostes dels conservadors són el reforç de la policia local, estudi i valoració de diferents zones per al condicionament d'aparcaments del centre, el procediment per a evitar l'ocupació il·legal d'habitatges o el projecte per a minimitzar l'impacte visual de locals buits mitjançant el muntatge i decoració d'aparadors. De fet, iniciatives com l'adequació de més solars com a zones d'aparcament, podria servir com a "revulsiu per a la zona centre"

El Partit Popular exigirà terminis per aplicar les seues mesures aprovades per al centre d'Alcoi. En el plenari municipal de febrer, el PP exigirà al govern municipal un cronograma de les distintes actuacions en les quals s'han compromés i que "en teoria deuen estar planificades". El PP alcoià afirma que "veïns i comerciants del centre han emés un comunicat on deixen clar la seua desesperació davant de la falta d'acció el govern de Toni Francés". Una de les propostes que planteja el PP és l'adeqüació dels solar de Sor Elena Picurelli, ubicats al centre d'Alcoi, i on podia ser una borsa d'aparcament d'uns 400 vehicles.

Després de carregar contra el govern socialista, el Partit Popular mostra una sèrie de propostes per al centre d'Alcoi que ja han sigut aprovades pel govern. Algunes d'elles són el reforç de la policia local, estudi i valoració de diferents zones per al condicionament d'aparcaments del centre, el procediment per a evitar l'ocupació il·legal d'habitatges o el projecte per a minimitzar l'impacte visual de locals buits mitjançant el muntatge i decoració d'aparadors. De fet, iniciatives com l'adequació de més solars com a zones d'aparcament, podria servir com a "revulsiu per a la zona centre", en opinió dels conservadors.

La regidora Amalia Payá indica que “solament l'adequació dels aparcaments de Sor Elena Picurelli, podria tenir una capacitat de fins a 400 vehicles, la qual cosa significaria un recurs fonamental per a la zona centre en general i l'Àgora en particular, on acudeixen nombrosos emprenedors”.

En els pressupostos per a 2018 s'han pressupostat 300.000€ per al centre, dels quals 200.000€ estan en l'aire, ja que depenen del EDUSI. Payà continua dient que "amb el pressupost de 2018 s'ha perdut una oportunitat per a invertir en el centre, de fet pel que fa al Pla d'Acció Comercial, solament apareixen 50.000€ per a invertir en tota la ciutat”.