El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi considera que les obres als polígons són "de maquillatge", i denuncia que s'ha invertit 900.000 euros menys de l'anunciat

Imatge d'obres als polígons alcoians, facilitada pel PP d'Alcoi
Els populars lamenten que no s'haja arribat als 100 per cent dels projectes perquè els finançara tots l'IVACE

El regidor Edu Tormo diu que les obres fetes no responen a les demandes dels empresaris. A més, critica que no s'hagen executat el 100 per cent de les obres abans que acabara el 2017 per tal d'accedir a la subvenció completa.

El PP d'Alcoi considera que les obres fetes als polígons alcoians amb les ajudes de l'IVACE no responen a les necessitats i demandes dels empresaris. El regidor Edu Tormo diu que "actuacions com la implantació de carrils bici, la plantació d'arbrat, o la construcció de zones verdes, entre altres, són operacions de maquillatge o embelliment dels polígons, però que no es consideren prioritàries".

Però a més, Edu Tormo critica que l'Ajuntament no haja acabat totes les obres abans que acabara el 2017. La conselleria d'economia va anunciar a Cocentaina que cobrira el total de les obres justificades, i des del consistori asseguraren que havien arribat a facturar el 90 per cent. Edu Tormo assegura que "la inversió real" a Alcoi, després que l'Ajuntament execute la seua part, serà de 2,6 milions d'euros, "molt lluny dels 3,8 o 4 milions d'euros anunciats en diferents mitjans de comunicació". Així, Edu Tormo assegura que s'han perdut 900.000 euros, i que "per menys, a nosaltres ens hagueren demanat la dimissió".

Però a més, Edu Tormo considera que "la falta de previsió d'aquest govern és alarmant". El regidor popular diu que en l'any 2015 es va demanar amb una moció que es preparara un pla de millora i reparació de polígons que "en cas d'arribar una subvenció, com ha passat, haguera permés no perdre temps. Però no ho va fer i enguany els ha pillat el bou. Resultat: els polígons industrials perden 924.381,31 euros d'inversió".