El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi creu que el govern municipal utilitza la web i les xarxes socials de l'Ajuntament "per fer campanya electoral"

Imatges facilitades pel PP
El regidor Nacho Palmer afirma que "els socialistes creuen que els mitjans municipals són per donar visibilitat a l'alcalde i a la resta de regidors socialistes"

El Partit Popular presentarà una moció al plenari del 18 de desembre en la que demanarà "imparcialitat política en la web municipal i xarxes socials". Nacho Palmer, regidor popular, sosté que "si es revisa la web municipal, no existeix una sola notícia on es faça referència a cap grup de l'oposició, soles es fa referencia a ells per criticar-los". ARAMULTIMÈDIA ja s'ha fet ressò d'un debat a twitter entre Palmer i Francés.

En aquesta moció "sol·licitaran una gestió igualitària dels mitjans municipals cap a tots els membres de la corporació i informar des d'una visió professional, objectiva i transparent".

El PP posa exemples, que es poden veure a les imatges de la notícia facilitades pel grup popular, on "s'observen publicacions en les quals apareixen més persones, però sols es nomena als regidors del PP". Posen com a cas les publicacions de la inauguració del Mercadet de Nadal.

Altre dels exemples que posa el PP és a la reunió amb els veïns de Santa Rosa. Els Populars asseguren que "no es fa al·lusió ni a l'Ordenança de Tinença d'Animals, ni al tema de l'ADN, encara que fora el principal tema que es va comentar per part dels veïns".

Les propostes del PP

Demanaran al responsable de premsa de l'Ajuntament que "realitze una gestió igualitària cap a tots els membres de la corporació" i s'informe de forma "professional, objectiva i transparent". Altra de les mesures que demanarà el PP en la moció serà la de no mencionar comptes o difondre contingut dels comptes personals dels regidors en les publicacions de l'Ajuntament, com en les d'altres departaments o marques.

El PP proposa "crear comptes amb caràcter institucional (Alcalde d'Alcoi o regidoria de l'Àrea en qüestió) en lloc d'utilitzar el compte general". Altre aspecte de la moció serà el fet de sol·licitar "incloure els noms de totes les persones rellevants que apareixen en les fotografies, rodes de premsa o qualsevol acte públic, no només l'alcalde i regidors o càrrecs de confiança del PSOE".