El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d’Alcoi demana al govern que “comence a solucionar els problemes” de la ‘peatonalització’ del centre

Imatge facilitada pel PP

La formació de Quique Ruiz ha demanat “de manera urgent” la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants. Assegura que el model de 'peatonalització' impulsat pel govern de Toni Francés “no té ni peus ni cap”.

A continuació podeu llegir el comunicat complet del PP d’Alcoi:


El PP sol·licita a Antonio Francés que convoque la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants


Demana que comencen a solucionar els problemes que ha ocasionat la decisió de posar en marxa una conversió en zona de vianants sense planificar.

El Partit Popular sol·licita la convocatòria, de manera urgent, de la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants d'Alcoi. Una comissió que mai s'ha reunit i que urgeix davant l'imminent tancament del carrer Sant Nicolau.


Els problemes ocasionats per l'aprovació de l'ordenança de conversió en zona de vianants d'Alcoi han sigut una constant des del principi i no sembla importar al govern socialista d'Antonio Francés.

“Lluny d'aportar solucions, alcalde i vicealcalde s'escuden en una clara actitud prepotent i impositiva” indica el portaveu del Partit Popular, Quique Ruiz.


La conversió en zona de vianants que el Partit Socialista ha imposat a Alcoi no té ni peus ni cap. A part dels problemes que està generant als veïns, que no poden accedir als seus domicilis, i els problemes que està generant als comerciants, amb una excessiva restricció d'horari de càrrega i descàrrega, s'afig la falta de planificació.