El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi demana mesures per evitar més gossos enverinats

Imatge lliure de pixabay.com
Els conservadors proposen "un dispositiu de vigilància en la zona mencionada (Llençols) per solucionar este problema"

Nacho Palmer, regidor del PP, apunta que "aquest és un problema que es coneix des de fa molt temps i no tenim constància de l'adopció de cap mesura". Palmer també indica que "pareix que al govern socialista no els importe els animals, però s'han de prendre mesures ja perquè pot ser un risc inclús per a les persones"

El Partit Popular d'Alcoi preguntarà en la comissió informativa de governança sobre les mesures per part de la Policia Local per trobar als autors de l'enverinament d'un gos i previndre aquest tipus de casos. Cal recordar que, segons el PP, un gos ha mort per enverinament (segons Guanyar han sigut dos gossos els que han mort) en la zona dels Llençols.

Els conservadors també alerten que "suposa un risc per a la salut pública, sobretot en el que respecta als xiquets que puguen ser enverinats".

En cas que el govern municipal no tinga res previst, la proposta del PP és que s'inicie "un dispositiu de vigilància en la zona mencionada (Llençols) per solucionar aquest problema". Nacho Palmer, regidor del PP, apunta que "aquest és un problema que es coneix des de fa molt temps i no tenim constància de l'adopció de cap mesura".

Palmer també indica que "pareix que al govern socialista no els importe els animals, però s'han de prendre mesures ja perquè pot ser un risc inclús per a les persones".