El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi demana que es potencien els productes locals a la Fira "Tapa i Festa"

Altra formació s'ha mostrat en contra d'algunes mesures que ha pres l'Ajuntament en el "Tapa i Festa". Les principals demandes que ha transmés el PP són un concurs públic, llibertat de marques i suport a les marques alcoianes.

La Fira "Tapa i Festa" s'ha celebrat durant els dies de festes a Alcoi. El PP valora la bona acollida però sol·licita millores a l'any següent en cas de celebrar-se. Les principals demandes que tenen els populars són un concurs públic, llibertat de marques i suport a les marques alcoianes.

Igual que Guanyar Alcoi i Cerveses Sphiga, el PP creu que "el fet que l'Ajuntament soles permetera vendre algunes marques de beguda, no permeten la venda de begudes elaborades per algunes empreses alcoianes, resulta ser un fet discriminatori i intolerable per a una administració pública".

Des del Partit Popular es demanarà l'any que ve, en cas de tornar-se a celebrar el "Tapa i Festa", que s'adjudique l'activitat mitjançant concurs, regulant el pagament de les taxes corresponents i es potencien els productes alcoians.

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26

El partit, que dirigeix Rafa Miró, també vol un concurs públic