El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi demana que l'Acord del Centre "siga una realitat i no es quede en fum"

Amalia Payá / PP
Els conservadors proposen que es dediquen 300.000 euros com a mínim a l'any però que la inversió siga real i efectiva

Una de les condicions és que es dispose anualment 300.000 euros com a mínim i que aquests es gasten de forma "real i efectiva", sent "totalment executables". Altra de les condicions és que siga la Mesa del Centre la que prioritze aquests projectes, encara que també reconeixen que és el govern municipal qui ho posa en marxa

El Partit Popular, igual que la resta de formacions polítiques i altres entitats de la Mesa del Centre, han signat un acord per revitalitzar-lo. Encara que l'han signat, hi han posat condicions. Una d'elles és que es dispose anualment 300.000 euros com a mínim i que aquests es gasten de forma "real i efectiva", sent "totalment executables".

Altra de les condicions és que siga la Mesa del Centre la que prioritze aquests projectes, encara que també reconeixen que és el govern municipal qui ho posa en marxa. La regidora del PP, Amàlia Payà, recorda les propostes que han fet els conservadors, com és el cas de la policia de barri i reforç d'hores extra, el pla contra l'ocupació il·legal d'habitatges, propostes de zones d'aparcament o mesures per a minimitzar l'impacte visual negatiu d'algunes zones. Des del PP apunten que "l'efectivitat dels socialistes ha sigut nul·la".

La regidora popular continua dient que “ja lluny queden algunes accions realitzades durant el govern del PP com: Museu Bombers, urbanització Placeta El Fossar, rehabilitació de muralles, Escola d’Art, o Centre de Salut Plaça de Dins, entre altres. Portem set anys amb una important paràlisi de projectes i d'il·lusió”.