El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi destaca com a proposta al pressupost de 2018 una oficina de captació d'inversions

Amalia Payá i Rafa Miró mostren la postura del PP als pptos 2018 / R. Lledó
Votarà en contra als pressupostos del govern perquè "no contemplen el revulsiu que necessita Alcoi per dinamitzar l'economia local"

Els pressupostos es voten oficialment al plenari del 29 de gener. Tot apunta que eixiran endavant amb el suport de Compromís i, previsiblement, de Ciutadans

Com ja van avançar els regidors del PP, Rafa Miró i Amalia Payá, el PP votarà en contra dels pressupostos que ha presentat el govern municipal del PSOE. La decisió es ratificarà al plenari municipal del 29 de gener. Algunes de les propostes que destaquen els populars són una oficina de captació d'inversions i de patrocinis per a entitats culturals esportives, etc.

Hi ha moltes altres propostes, com ja va avançar ARAMULTIMÈDIA. A banda de les propostes del PP, tot apunta a que els pressupostos eixiran endavant gràcies al vot favorable de Compromís. L'alcalde, Toni Francés, confia en què, a banda del vot de Compromís, Ciutadans vote a favor o s'abstinga. Amb els vots positius del govern i Compromís, encara faltaria el vot d'un regidor per ser majoria.

El PP continua amb les crítiques altres grups dient que "l'única proposta que presenta Ciutadans és còpia de la del Partit Popular". Cal recordar que el PP, per als pptos. de 2017, va presentar l'esmena "control del contracte de RSU i neteja viària". Edu Tormo, regidor popular, es mostra molest amb l'actitud del govern: "Que després d'haver fet la proposta i l'esmena, el govern no la contemple i l'haja de fer Ciutadans, sent a més la seua única esmena, ens pareix ridícul".