El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi exigeix seguretat en el Parterre després que s'hi hagen produït "lesions per caigudes de xiquets"

Jardineres del Parterre / Imatge facilitada pel PP
Segons els de Rafa Miró "s'ha denunciat en nombroses ocasions la instal·lació d'elements metàl·lics en les jardineres"

El govern municipal va decidir, abans de les festes de Moros i Cristians, millorar el jardí del Parterre. Una de les millores que més s'aprecien és canviar la gespa natural per artificial. Nacho Palmer, regidor del PP, afirma que "ja s'hi han produït lesions per caiguda de xiquets.

El govern municipal va decidir, abans de les festes de Moros i Cristians, millorar el jardí del Parterre. Una de les millores que més s'aprecien és canviar la gespa natural per artificial. El PP d'Alcoi ha alertat que "ja hi ha hagut lesions per caigudes de xiquets, pel que exigim al govern de Toni Francés que substituïsca els elements metàl·lics de les jardineres per garantir la seguretat dels usuaris".

Aquesta exigència del PP ve després que hagen caigut xiquets i s'hagen lesionat. Els de Rafa Miró recorden que "s'hi han instal·lat separadors amb tall que poden ocasionar talls i altres lesions davant una caiguda". Nacho Palmer, regidor del PP, afirma que "ja s'hi han produït lesions per caiguda de xiquets".

En el comunicat de premsa, els conservadors s'atribueixen la idea de la rehabilitació del Parterre, ja que van presentar un prec, encara que no hagueren fet les obres d'aquesta manera. El PP continua dient que "l'ús de la gespa artificial és una opció, però per als populars no és l'opció més adequada". Els conservadors també afirmen que "la qualitat utilitzada per la realització de l'obra no és la idònia per un jardí com el Parterre". i asseguren que "en l'època de govern del PP es mantenia en molt bon estat, realitzant, inclús, campanyes de repoblació amb flors naturals".