El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi lliga l'increment de multes de trànsit i la reducció de places d'aparcament

Imatge d'arxiu d'un control policial de trànsit a Alcoi
Els populars consideren que la gestió del govern socialista es basa "en la pressió mitjançant multes" en lloc de "conscienciació i prevenció"

Consideren que el govern socialista està utilitzant les multes de trànsit per a recaptar sense admetre-ho. El regidor Nacho Palmer diu que el 2017 s'ha recaptat 510.000 euros, molt més dels 338.000 euros previstos. Per al 2018 a previsió és recaptar en multes 345.000 euros i els populars consideren que aquesta previsió no és real.

Els populars d'Alcoi alerten de l'increment en les sancions de trànsit l'any passat. Segons les dades oferides pel PP, en el 2017 es va recaptar un total de 510.600 euros en multes de trànsit, quan la previsió era de 338.000 euros. En l'any 2016 la recaptació total per multes de trànsit va ascendir a 469.000 euros.

El regidor popular Nacho Palmer considera que les multes imposades per infraccions en l'ordenança de circulació està incrementant "de manera considerable" en els últims anys, amb un rècord de xifres en el 2017. A més, considera que "no és casualitat que s'incremente la imposició de multes de trànsit, al mateix temps que es redueixen les places d'aparcament". Nacho Palmer també fa referència als senyals amb limitació de 30 quilòmetres per hora que s'han instal·lat a carrers com l'Alameda o Entença, i no entén per què aquests senyals no s'han instal·lat en carrers "on és més necessari, com l'avinguda de la Hispanitat o el carrer Sant Nicolau". A més, considera que "en l'actualitat ningú respecta els senyals i no s'entén perquè s'instal·len senyals que ni es respecten, ni es fa res perquè així siga".

En definitiva, els populars consideren que el govern socialista "apunta a l'objectiu de sancionar per a recaptar", la qual cosa consideren un "despropòsit" i reclamen més treball en prevenció i conscienciació.

Per últim, Nacho Palmer diu que la previsió per al 2018 en multes de trànsit és de 345.000 euros, molt per davall del total recaptat en el 2017. Per açò, Nacho Palmer considera que "la previsió dels socialistes no és real, simplement no volen admetre que dirigeixen la seua estratègia recaptatòria fins a la imposició de multes de trànsit".