El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi "no comparteix" el pressupost de 2018 del govern i afirma que eixirà endavant gràcies al "comodí de Ciutadans"

Amalia Payá i Rfa mIró mostren la postura del PP als pptos 2018 / R. Lledó
Els populars asseguren que no presentaran esmenes i basen les seues propostes en sol industrial de qualitat, aconseguir inversió exterior i grans infraestructures

El PP ha destacat que "encara que no existeix a escala local, li agradaria presentar una esmena a la totalitat del pressupost". Els populars continuen dient que "el govern ha entregat els pressupostos tard i mal" perquè el 15 de desembre van presentar la proposta reduïda, i el 22 de desembre es va traslladar a la resta de grups l'informe econòmic i financer de l'esmentat pressupost

El Partit Popular d'Alcoi ha mostrat la seua postura als pressupostos presentats pel govern de Toni Francés. La formació que encapçala Rafa Miró a Alcoi no presentarà cap esmena als pressupostos. De fet, Miró ha destacat que "encara que no existeix a escala local, li agradaria presentar una esmena a la totalitat del pressupost".

Sobre la futura aprovació o no dels pressupostos, els conservadors asseguren que "el govern municipal té una posició molt còmoda", ja que compta amb el "comodí de Ciutadans". El PP ha qualificat al partit de Jordi Sedano com al seu "soci en l'ombra".

La regidora del PP, Amalia Payá, també ha exposat que "el govern ha entregat els pressupostos tard i mal" perquè el 15 de desembre van presentar la proposta reduïda, i el 22 de desembre es va traslladar a la resta de grups l'informe econòmic i financer de l'esmentat pressupost. Altre dels atacs del PP al PSOE ha sigut dient que "els ingressos els aconsegueixen amb multes i infraccions". El PP "de moment vota no" perquè el pressupost "no il·lusiona i és de perfil baix".

Propostes del PP

El Partit Popular ha dividit les seues propostes en tres grans eixos: sol industrial de qualitat, aconseguir inversió exterior i grans infraestructures.

Per al PP, sol industrial de qualitat és sinònim d'atracció d'empreses: "Alcoinnova és la solució". Pel que fa a inversió exterior, els de Rafa Miró proposen una oficina de captació d'inversió, que "podria ser estrangera".

Les grans inversions que ha exposat el PP en la roda de premsa han sigut un anell exterior que comunique els distints polígons industrials, més aparcaments, millora del paviment de les voreres del centre, finalització del llit del riu, la ciutat esportiva de l'Alcoyano o la col·locació de la gespa artificial en el camp 3 del Francisco Laporta, entre d'altres.