El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi no troba suport de l'esquerra per a demanar més inversions al Consell

Quique Ruiz en el plenari del 9 de desembre.

El PP plantejava 11 esmenes per a incrementar la inversió real prevista en els comptes de la Generalitat, que segons asseguren és de només 1,2 milions d'euros.

Els populars alcoians es queixen per la falta de suport que ha rebut la seua petició de presentar esmenes als pressupostos de la Generalitat per a reivindicar més inversió per a Alcoi. La moció, presentada pel PP en el plenari del 9 de desembre, ha sigut rebutjada amb el vot en contra de PSOE, Podem i Guanyar, i l'abstenció de Compromís.

El portaveu del PP, Quique Ruiz, mostra la seua decepció en considerar que els grups d'esquerra "anteposen els interessos partidistes als dels alcoians". El PP plantejava 11 esmenes per a incrementar la inversió real prevista en els comptes de la Generalitat, que segons asseguren és de només 1,2 milions d'euros. El regidor recalca que la moció estava oberta a tots els grups perquè la completaren amb noves propostes. "En lloc de treballar les esmenes, van preferir esperar al Ple per a qüestionar les nostres propostes", manifesta Ruiz.

Per al portaveu del PP, els grups d'esquerra han posat sobre la taula "el pitjor de la vella política: pensar que en rebutjar les nostres esmenes van en contra del PP quan en realitat van en contra dels alcoians". Malgrat el rebuig a la moció, Ruiz confia que durant el debat de les esmenes els grups parlamentaris de PSOE, Compromís i Podem en les Corts Valencianes donen el seu suport a les esmenes presentades pel Partit Popular.