El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi, "preocupat" pel retard en la col·locació de l'antena de Montesol, el Sargento i Baradello

En aquesta zona podria estar col.locada l'antena / AM
Segons els conservadors, està pendent el projecte, les llicències d'activitat i obres i els informes d'impacte mediambiental

Els populars continuen dient que "en aquesta zona viuen persones d'avançada edat que necessiten estar comunicades" i asseguren que hi ha veïns que "es comuniquen amb walkie talkies". Segons els de Rafa Miró, "a mitjans d'octubre l'alcalde va anunciar que abans de final d'any o principis de 2018 estarien finalitzats els treballs d'instal·lació de l'antena". El PP ha "mostrat la seua preocupació pel retard en la instal·lació"

El govern municipal d'Alcoi va anunciar que les urbanitzacions de Montesol, el Sargento i Baradello tindrien cobertura a 2018. El Partit Popular assegura que encara queda pendent el projecte, les llicències d'activitat i obres i els informes d'impacte mediambiental. Segons els de Rafa Miró, "a mitjans d'octubre l'alcalde va anunciar que abans de final d'any o principis de 2018 estarien finalitzats els treballs d'instal·lació de l'antena". El PP ha "mostrat la seua preocupació pel retard en la instal·lació".

Els populars continuen dient que "en aquesta zona viuen persones d'avançada edat que necessiten estar comunicades" i asseguren que hi ha veïns que "es comuniquen amb walkie talkies".

En la comissió informativa d'aquest dilluns 9 d'abril, el PP ha tornat a preguntar per la situació administrativa d'aquest tema. El regidor d'urbanisme va respondre argumentant que encara quedaven molts tràmits per realitzar. Concretament falta presentar el projecte, concedir llicència d'activitat i d'obres, a més de sol·licitar els preceptius informes a conselleria. Tant els relatius a Impacte mediambiental, com a parcs naturals.

El regidor del PP, Edu Tormo, afirma que “l'alcalde va arribar a dir a l'octubre que a final d'any o principi de 2018, les obres estarien en marxa. La realitat és que estem a l'abril i a força de preguntar ens assabentem que queden moltes gestions pendents”. El regidor popular continua afirmant que “un alcalde no pot fer el ridícul d'aquesta manera, màxime quan es tracta de temes de primera necessitat. Una vegada més, l'alcalde Toni Francés ha venut fum a uns veïns molt preocupats i amb dificultats en el seu dia a dia”.