El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d’Alcoi presenta a la ciutadania la "revolució fiscal" que es produiria si Carlos Mazón fora president de la Generalitat

Taula informativa instal.lada davant d'El Teix

El PP d'Aloi ha instal.lat una taula informativa a l'Alameda Camilo Sesto 

El PP valencià vol copiar part del model de la Comunitat de Madrid

La formació conservadora ha instal·lat una taula informativa a l’Alameda – Camilo Sesto per tal d’explicar les mesures fiscals del PP i Carlos Mazón de cara a les eleccions autonòmiques de 2023. Quique Ruiz ho qualifica de “revolució fiscal” que es basa en menys impostos.

Simpatitzants, militants i curiosos s’han apropat fins a aquesta taula per conèixer els missatges del PP. Quique Ruiz, portaveu del PP, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, apunta que aquesta “revolució” baixaria els impostos “fins a un 15% especialment a les rendes més baixes”.

Els impostos que es baixarien serien els d’IRPF, successions i donacions, patrimoni o en actes administratius. Es tracta de que “els diners dels valencians estiguen en la butxaca dels valencians” perquè això es traduiria en “reactivació del consum, generació d’ocupació al voltant 70.000 llocs de feina i reactivació del PIB d’1,5%”, segons xifres que ha facilitat Ruiz.


El PP valencià vol copiar part del model de la Comunitat de Madrid i “mentre Ximo Puig parla de dúmping fiscal, el que planteja Mazón i el PP és aplicar eixes mateixes mesures per tindre un territori més competitiu i ric”.

Aquestes mesures “desperten l’interés” de la ciutadania, ja que veuen que “és possible recaptar més a través del consum”.

Eleccions autonòmiques i locals a 2023


De cara a les eleccions autonòmiques i locals de 2023 (si no hi ha cap avanç electoral), Quique Ruiz assegura que el PP “des del primer moment de la legislatura hem estat en contacte amb els col·lectius de tot tipus”.

El portaveu “ha escoltat el que els preocupa per poder traslladar-ho al Saló de Plenaris i a l’activitat municipal”. Amb aquestes taules “donem un pas més” per explicar les propostes per a la Comunitat Valenciana en cas que Mazón siga president de la Generalitat a partir de 2023.