El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi proposa crear parades de taxi en la Plaça Espanya i el Centre Comercial Alzamora

Lloc on actualment està l'aparcament de vehicles oficials de l'Ajuntament d'Alcoi / PP
També demanen augmentar places de taxis en l'Hospital Verge dels Lliris

Els populars asseguren que "tot el que sol.liciten està demandat pel sector del taxi i millorarà el servei als alcoians"

El Partit Popular d'Alcoi proposarà al plenari municipal del 29 de gener la creació i modificació d'algunes parades de taxi. Aquesta proposta es basa a col·locar parades a la zona del Centre Comercial Alzamora i la Plaça d'Espanya. També la d'augmentar el nombre de taxis dins del recinte de l'hospital. Els populars asseguren que "tot el que sol·liciten està demandat pel sector del taxi i millorarà el servei als alcoians".

Pel que fa a la zona de la Plaça d'Espanya, el PP demanarà substituir l'actual aparcament de vehicles oficials del carrer Sant Llorenç per una parada de taxi. L'aparcament de vehicles oficials es traslladaria al carreró de la Plaça de Dins que connecta amb Mossen Torregrosa (Carrer Sant Joan). Nacho Palmer, regidor del PP, en referència a aquesta zona indica que "esperem que l'alcalde no sacrifique el treball del sector del taxi i un millor servei per a la ciutadania, pel simple fet de voler tindre el cotxe oficial en la mateixa porta de l'Ajuntament".

Altra parada de taxis que reclamen els populars és al carril dret del carrer Alçamora, justament després de la parada d'autobús. Altra demanda del PP és l'augment del nombre de places de taxi disponible dins de l'Hospital Verge dels Lliris. Insten al govern a "fer les gestions necessàries amb la gerència de l'Hospital".