El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi proposa que L'Alameda canvie de nom a 'L'Alameda Camilo Sesto'

Futura Alameda Camilo Sesto? / AM
Els conservadors també plantegen crear un museu on exposar elements i informació del cantant

El cantant alcoià més conegut a tot el món, Camilo Sesto, està més prop de tindre un carrer a Alcoi. I no qualsevol carrer, sinó l'Avinguda Alameda. El Partit Popular ha proposat modificar el nom per 'L'Alameda Camilo Sesto'. Altra de les accions presentades pel PP per dignificar l'artista és crear un espai museístic on exposar elements i informació de l'artista alcoià.

El PP proposarà en junta de portaveus el canvi de nom de la principal avinguda comercial d'Alcoi. Els de Rafa Miró asseguren que "la modificació del nom no suposarà un problema a l'afegir-se el nom actual". Cal recordar que Camilo Sesto fou distingit amb la Medalla d'Or de la Ciutat i és Fill Predilecte. Miró sosté que "han realitzat gestions amb el Club de Fans en l'entorn de l'artista per realitzar una proposta amb sentit i del nivell que Camilo Sesto es mereix".

També s'estudia, des de la formació conservadora, la possibilitat de crear un espai museístic on exposar elements i informació referent a l'artista. Rafa Miró assegura que "demanaran a Toni Francés que es treballe en la possibilitat de crear o adaptar un espai com a museu. Un nou reclam de visitants perque coneguen Alcoi".