El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi recorda que continua paralitzada la comissaria de la Policia Nacional en la Plaça les Xiques

Locals a la Plaça les Xiques on s'ubicarà la nova comissaria / PP Alcoi
Rafa Miró recorda que "fa dos anys van traslladar el Centre d'Esports al Matadero perquè l'obertura de la nova comissaria era imminent, al final tot mentida"

La formació conservadora afirma que l'últim anunci el govern socialista va ser a principis de desembre. En eixe moment van dir que les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començarien dues setmanes després. El PP recorda que les obres encara no han començat i "ja fa dos mesos d'eixe anunci"

La formació conservadora afirma que l'últim anunci el govern socialista va ser a principis de desembre. En eixe moment van anunciar que les obres de la nova comissaria de la Policia Nacional començarien dues setmanes després. El PP recorda que les obres encara no han començat i "ja fa dos mesos d'eixe anunci".

En el comunicat de premsa del PP, s'indica que "des del 27 de febrer de 2015, la Subdirecció General de Planificació d'Infraestructures i mitjans per a la seguretat de la Policia Nacional està sol·licitant directament a l'Ajuntament les notes simples registrals i referències cadastrals dels locals". Els conservadors continuen afirmant que el Ministeri també ha sol·licitat en vàries ocasions la nova documentació.

En aquests locals de la Plaça les Xiques estava ubicat el Centre d'Esports fins a 2015. Rafa Miró recorda que "cada vegada que se li pregunta a l'Alcalde o al regidor de Seguretat sobre l'inici de les obres, diuen dues setmanes. Nosaltres donem suport a què la Policia Nacional vaja al centre, però és evident que els socialistes van 'a salto de mata' i amb aquesta manera de gestionar, estem segurs que apareixeran problemes".