El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi recorda que la construcció del pavelló de gimnàstica artística està "paralitzada"

Amalia Payá / PP
Els conservadors posen com a exemples de "projectes sense executar" l'adequació del parquet del pavelló Mutualidad de Levante, el cobriment de la pista exterior del Francisco Laporta o la Ciutat Esportiva de l'Alcoyano

El Partit Popular alcoià ha carregat contra el govern municipal en matèria esportiva. La principal reivindicació del PP és que "continua paralitzat el pavelló de gimnàstica artística, malgrat haver-hi disponibilitat econòmica". Segons afirmen en un comunicat de premsa, "a desembre de 2016 fou anunciada la construcció d'un pavelló de gimnàstica artística i la dotació d'una partida de 250.000 euros en els pressupostos de 2017 per dur-la a terme". Aquesta partida es va ampliar en els pptos. de 2018 en 100.000 euros més però el pavelló encara no està construït.

El PP ha preguntat sobre aquest tema i la resposta el govern, segons els conservadors, ha estat que "l'expedient continua paralitzat perquè s'ha de canviar el percentatge d'edificació del sol".

Segons la formació conservadora, altres "projectes sense executar" són l'adequació del parquet del pavelló Mutualidad de Levante, el cobriment de la pista exterior del Francisco Laporta o la Ciutat Esportiva de l'Alcoyano.

Amalia Payá, regidora del PP d'Alcoi, sosté que “s'evidencia una vegada més la falta de gestió per part del govern municipal socialista. L'Alcalde té disponibilitat pressupostària des de l'any passat però no s'ha avançat des de fa sis mesos en la construcció d'aquest pavelló. Els clubs necessiten disposar d'un lloc on entrenar en les millors condicions però la gestió socialista és nul·la”.