El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi recorda que l'antena del Sargento, Baradello i Montesol hauria d'estar col·locada a principis del 2018

Imatge des de l'estació meteorològica del Baradello Gelat

Segons el PP, l'alcalde va assegurar que l'antena estaria col.locada a principis del 2018

La necessària antena de telecomunicacions per als veïns que viuen a les urbanitzacions del Baradello, Montesol i el Sargento pareix que no arriba encara.

El PP recorda que Toni Francés "va anunciar que com a màxim a principis del 2018 estaria l'antena instal·lada". Segons els conservadors, "actualment segueixen pendents els informes d'impacte ambiental". El PP continua carregant contra el govern municipal dient que "els informes pendents depenen de la Generalitat i escenifiquen la poca relació entre Toni Francés i el seu partit a escala autonòmica".

El partit encapçalat per Rafa Miró a Alcoi assegura que l'antena és "una instal·lació de primera necessitat", ja que a aquestes urbanitzacions "també viuen persones d'avançada edat que necessiten estar comunicades. Els veïns supleixen aquestes carències comunicant-se entre ells i ajudant-se mitjançant walkie talkies".

El regidor del PP, Edu Tormo, acusa el govern "d'incapacitat per a gestionar" i de què "no han sabut resoldre temes bàsics per a la ciutat com el CEEM, ciutat esportiva de l'Alcoyano, el desenvolupament de l'illa de Rodes, etc.” Tormo també afirma que "l'alcalde va arribar a dir a l'octubre que a final d'any o principi de 2018, les obres estarien en marxa. La realitat és que ja estem a l'agost, les obres no han començat. L'única cosa que s'ha fet és vendre fum a uns veïns molt preocupats".