El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d’Alcoi recull reivindicacions de veïns de la Zona Alta i denuncia “l’abandó” d’alguns barris

Imatge facilitada pel PP

Amalia Payá destaca especialment l'enfonsament de diferents trams del carrer d'Echegaray

La formació conservadora denuncia l’estat d’algunes zones d’Alcoi i “ha recollit les reivindicacions de les associacions de veïns de la zona: Font Roja, La Sang, Sant Pancraci i El Partidor”. Les qualifica de reivindicacions “lògiques” i “necessàries”.

A continuació podeu llegir el comunicat complet del Partit Popular d’Alcoi:

El PP denuncia l'abandó de la Zona Alta per part del govern d'Antonio Francés


Sol·licita el compliment de les reivindicacions de les associacions veïnals del Partidor, La Sang, Sant Pancraci i Font Roja


El Partit Popular denúncia que el Govern local, del PSOE, ha abandonat la Zona Alta d'Alcoi. El primer partit de l'oposició ha recollit les reivindicacions de les associacions de veïns de la zona: Font Roja, La Sang, Sant Pancraci i El Partidor. Unes reivindicacions “lògiques, necessàries i que mostren l'abandó d'aquestes zones per part del govern d'Antonio Francés”, segons explica la regidora del Partit Popular Amalia Payá.


La regidora destaca especialment l'enfonsament de diferents trams del carrer d'Echegaray. “El Govern del PSOE no dona resposta a les queixes dels veïns, que estan molt preocupats per l'estat d'aquest carrer, ja que alerten de trams afonats, humitats, males olors i filtracions”, manifesta Payá. L'edil reclama una solució per al carrer.


La regidora del PP considera “justificades” les queixes dels veïns sobre la falta de manteniment en el barri: des de passos de vianants poc accessible pel robatori de les rampes de fundició fins als escocells buits a conseqüència d'arbres no reposats. “El govern del PSOE ni tan sols atén una petició tan simple com la d'instal·lar més bancs al carrer”, subratlla Payá.


L'edil insta el govern que passege pel parc de Cantagallet i prenga mesures per a frenar la seua degradació. El PP també ha recollit el malestar dels veïns amb els incompliments de l'alcalde, que en 2019 va prometre habilitar un espai d'aparcament en el solar del Camí, 52.


En la resta de zones s'acumulen problemes de manteniment. “En El Partidor encara no s'ha donat solució als solars abandonats, en la zona de Sant Pancraci s'evidencia una manca clara de manteniment de les voreres i calçada. En La Sang no s'ha donat solució al problema de les façanes d'uns edificis de promoció pública construïts en la dècada dels 90”,  explica Amalia Payá, qui detalla que “fins a tractar un ametler malalt o traure la paperera situada a l'interior del trinquet, es converteixen en temes que el govern municipal no és capaç de solucionar”.


Les necessitats exposades pel Partit Popular a partir de les queixes dels veïns han sigut traslladades directament al Govern local sense obtindre reposada ni solució.