El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi, satisfet per les millores al Parterre, tot i ser "un any i dos mesos després que nosaltres ho demanarem"

El Parterre d'Alcoi a dia de hui, 27 de febrer del 2018/AM
Els populars recorden que ja alertaren de l'estat de deteriorament del parc en desembre del 2016

Asseguren que ja alertaren del mal estat del parc en el plenari de desembre del 2016, però que en eixe moment "el govern socialista ens va dir que no estava tan malament". Consideren que les millores arriben tard, però que són necessàries per a la revitalització del centre.

Està previst que aquesta mateixa setmana comencen les obres de millora a la plaça Pintor Gisbert d'Alcoi, coneguda com el Parterre. S'han adjudicat per quasi 54.000 euros i consistiran en el canvi de gespa natural per artificial, i la fixació de la sorra dels camins per evitar forats i tolls quan plou.

Doncs bé, des del Partit Popular d'Alcoi s'han mostrat molt satisfets per l'anunci, tot i que consideren que arriba un poc tard. El portaveu popular Rafa Miró assegura que "fa ja un any que vam sol·licitar el manteniment d'aquest lloc emblemàtic del centre històric, i el govern socialista ens va dir que no estava tan malament". En concret, el PP va presentar un prec en desembre del 2016 on alertaven de "la brutícia, zones sense gespa, problemes en el pavimentat i falta d'arbrat". El portaveu popular Rafa Miró recorda també que mesos després, en maig del 2017, va caure una branca d'un arbre que, afortunadament, no va causar danys personals. En eixe moment ja acusaren el govern de passivitat en el manteniment del parc, una situació que "podria terminar amb una lamentable desgràcia".

Per tot açò, lamenten el retard, però consideren encertat arreglar un parc cèntric i molt transitat, "perquè no té sentit parlar de revitalitzar el centre, quan qüestions tan bàsiques com el manteniment diari no estan solucionades. El Parterre és un exemple d'aquesta afirmació".