El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi també reclama més i millor informació sobre el focus del coronavirus a Alcoi

Quique Ruiz, en una entrevista recent amb ARAMULTIMÈDIA
  • "Les conseqüències del brot detectat en el geriàtric d'Oliver, amb desenes d'infectats i morts, fan necessari oferir dades precises i veraces amb els quals tranquil·litzar a la població".
  • "Els primers a rebre informació han de ser els familiars dels morts que tenen dret a conéixer les causes de la defunció dels seus sers estimats i si han de prendre mesures cautelars per possibles contagis"

Quique Ruiz demana més transparència la Conselleria de Sanitat arran del focus de Coronavirus detectat a l'hospital d'Oliver. Pensa que els familiars dels ancians que han faltat han d'estar informats també per si han de prendre mesures cautelars per no contagiar-se.

El Partit Popular d'Alcoi uneix la seua reclamació de major transparència informativa sobre el focus de Coronavirus d'Alcoi a la que han fet també Compromís i Guanyar.

El seu portaveu, Quique Ruiz, considera importantíssim que els familiars de les persones que han mort a Oliver -16 de moment- tinguen informació puntual i actualitzada del que ha passat. No només per respecte, també perquè potser haurien de prendre ells mateixos mesures cautelars per possibles contagis com puga ser l'aïllament.

Per això, el PP sol·licita a l'alcalde Toni Francés que inste a la Conselleria de Sanitat a fer pública tota la informació sobre l'impacte del coronavirus a Alcoi.

Preocupació justificada

Ruiz és de l'opinió que la inquietud dels alcoians està “justificada davant dades confuses que apunten a un elevat nombre d'afectats i de morts a Alcoi”.

Aixi mateix, el portaveu del PP recalca que la informació directa des dels canals oficials “contribueix a evitar notícies falses i a millorar la conscienciació dels ciutadans en la presa de mesures per a evitar la propagació del virus”.