El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi veu "confusió" amb les factures de la campanya del cens caní

Gos / Ajuntament Ibi
Els conservadors asseguren que les campanyes de promoció en mitjans de comunicació havien de ser pagades per l'empresa encarregada. Finalment "seran assumides per l'Ajuntament"

Continua la polèmica amb la campanya que va iniciar l'Ajuntament d'Alcoi amb el cens caní. El Partit Popular assegura que el govern municipal "oculta alguna cosa" respecte a la campanya de promoció del cens en mitjans de comunicació. Segons es pot llegir en el comunicat del PP, "la regidora Lorena Zamorano va respondre en algunes ocasions que les factures anaven a ser abonades per l'empresa del software, sense dir mai el nom de l'empresa".

El Partit Popular mostra la seua versió dels fets:

"Primer, les factures de ràdio de la campanya del cens caní anaven a ser abonades pel laboratori de Sevilla que anava a fer les proves de l'ADN i que no tenia cap contracte amb l'Ajuntament. Posteriorment, les factures anaven a ser abonades per l'empresa que ha subministrat el programari de gestió de la base de dades de l'ADN del cens caní. Definitivament serà l'Ajuntament qui, sis mesos després de realitzar-se el servei, encara no té ni les factures a causa de la confusió que ha ocasionat als proveïdors. En aquest cas, mitjans de comunicació locals".

Nacho Palmer, regidor del PP, assegura que "les indicacions sobre a qui havien de facturar els mitjans de comunicació, es van donar des del govern socialista. És per açò que sol·licitem a l'Alcalde, Toni Francés, que depure responsabilitats davant aquesta situació, que des del Partit Popular descrivim com un autèntic despropòsit".