El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d'Alcoi votarà en contra dels pressupostos si no s'elimina la proposta d'una empresa pública

Rafa Miró, portaveu dels populars d'Alcoi/AM
Demanen que els 200.000 euros previstos en els pressupostos del 2017 a una empresa pública es destinen a altra cosa

És l'única condició que posen, però asseguren que és irrenunciable. El portaveu popular Rafa Miró assegura que "no és el que més falta li fa a la ciutat ara". Demanen que deixen el projecte per altre any i els 200.000 euros previstos es destinen a altra cosa.

Així ho assegura el portaveu popular Rafa Miró, qui considera que no és el moment de destinar 200.000 euros a una empresa pública. "A mi pel carrer ningú m'ho ha demanat ningú com a necessari, i pensem que no és el que més falta li fa a la ciutat ara mateix". És per això que demanen que els diners previstos en aquesta partida es destinen a altres assumptes, i "que espren un any o a altra ocasió".

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés va anunciar aquesta partida en els pressupostos del 2017 per a crear una empresa pública que gestione diversos espais municipals, com el complex esportiu de El Matadero o el Centre Cervantes Juvenil. Des de Guanyar Alcoi ja han donat suport a aquesta proposta.

Però els populars consideren que no és el moment, i és l'única condició que posen per a donar suport als pressupostos, tot i que Rafa Miró diu que "no s'han dignat a contestar, i pels moviments i declaracions que fan pensem que no serà acceptada". En eixe cas, els populars aposten per un vot en contra als pressupostos.

Són declaracions que ha fet Rafa Miró en el transcurs d'un desdejuni nadalenc amb els mitjans de comunicació i en el que ha fet balanç del 2016.