El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP de Cocentaina acusa la Conselleria d'Educació del retard en la unificació del Bosco

Ray Montava / PP Cocentaina
Consideren que la culpa no és de CIEGSA, sinó de la conselleria de Marzà i l'actual govern valencià per no aportar res per a l'educació de Cocentaina

El portaveu dels populars contestans Ray Montava considera que l'alcaldessa està sent partidista i oculta que "són Ximo Puig, Mónica Oltra i Vicent Marzà els que no donen ni la cara ni els mitjos per a agilitzar la tan esperada unificació".

Tal com els ha contat Aramultimèdia, l'esperada unificació del col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina haurà d'esperar almenys un any més. Segons informaren des del consistori, el motiu són les errades que hi ha a l'informe redactat pel seu moment per CIEGSA, i que cal refer de nou.

Doncs bé, des del PP de Cocentaina lamenten el "partidisme" de l'alcaldessa Mireia Estepa per "ocultar que són Ximo Puig, Mónica Oltra i Vicent Marzà els que no donen ni la cara ni els mitjos per a agilitzar la tan esperada unificació". Els populars lamenten que el consistori haja d'assumir les competències que haurien de ser "de la Generalitat de Ximo Puig i Mónica Oltra que no han plantat ni una Rajola de la unificació a un mes de 2018".

Ray Montava, president dels populars contestans, considera "incomprensible que es pressuposten 50 milions d'euros en una televisió pública per a col·locar als seus i que no hi haja ni mitjos ni iniciativa per a complir amb el que deien que era prioritari". A més a més Montava diu que "veiem amb estupor que Mireia Estepa tire sobre les esquenes de l'anterior govern tot el que no s'atreveix a recriminar a l'actual executiu que porta, en Conselleria dos anys i mig i en Cocentaina des de 1979".

Amb tot açò, els populars lamenten la "greu crisi educativa que pateix Cocentaina pel tancament de la unitat de 3 anys del CEIP Real Blanc de forma unilateral i pels reiterats retards amb la unificació del Bosco".