El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP de 'La Muntanya' es reuneix a Muro per reforçar el seu programa electoral

Convenció de La Muntanya a Muro / PP
Javier Sendra, coordinador comarcal, afirma que "la força del PP es troba, sobretot, en les xicotetes i mitjanes poblacions"

El Partit Popular ja comença a preparar les eleccions autonòmiques i municipals de 2019. Els representants del PP de la comarca de 'La Muntanya' s'han reunit a Muro per "reforçar les iniciatives i propostes que el PP van a presentar en tots els municipis", segons el coordinador comarcal, Javier Sendra.

Els conservadors han debatut sobre indústria i agricultura; educació i polítiques socials; i infraestructures, turisme i despoblació. Sendra assegura que "la força del PP es troba, sobretot, en les xicotetes i mitjanes poblacions". La convenció de Muro ha servit perquè els representants del PP en cada municipi consensuaren inversions necessàries en la comarca. Aquestes conclusions, segons el comunicat del PP, formaran part del seu programa electoral.

Javier Sendra també sosté que "hem d'oferir noves propostes que donen il·lusió no sols als nostres votants, sinó a tota la població, després de quatre anys perduts en molts municipis per culpa de la inacció d'aquests ajuntaments tripartits sense solvència ni capacitat per prendre decisions".