El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP de l'Alcoià i el Comtat tria els 11 compromissaris que aniran al Congrés Nacional on s'elegirà el nou president nacional del partit

L'elecció es farà per votació el pròxim 5 de juliol entre els militants que estiguen al corrent de pagament i s'hagen inscrit prèviament

Seran 11 militants populars de les nostres comarques, i la diputada nacional Loli Alba com compromissària nata, els que participaran a finals de juliol en el Congrés Nacional on el PP triarà nou President Nacional.

El Partit Popular ha iniciat el procés de votacions per a triar els 2612 compromissaris que participaran els pròxims 20 i 21 de juliol a Madrid en el Congrés Extraordinari que triarà nou President Nacional del partit, després que Mariano Rajoy dimitira. De les comarques de l'Alcoià i el Comtat participaran 11 compromissaris triats per votació directa dels militants, a més de Loli Alba, que com a diputada nacional és compromissària nata. Els 12 se sumaran a la delegació provincial, que estarà formada per 167 compromissaris electes, 13 nats i 4 membres de Noves Generacions, "la més nombrosa de la Comunitat Valenciana".

I què cal fer per a participar en l'elecció de compromissaris? Doncs cal ser militant del partit i estar al corrent de les quotes i pagaments. També cal inscripció prèvia, que pot ser a la seu del PP d'Alcoi al carrer Roger de Llúria número 7; o en qualsevol dels grups municipals a consistoris de les nostres comarques, com Alcoi o Cocentaina. Les votacions tindran lloc el 5 de juliol al llarg de tot el dia.

El president del Partit Popular a la província d'Alacant, Pepe Císcar, assegura que "aquest procés és la demostració que el Partit Popular és la formació més democràtica i transparent possible". Císcar recorda a més que tan sols fan falta 100 avals per a presentar-se a president nacional del Partit, la qual cosa "fomenta la participació", i confia que aquest congrés supose "una gran oportunitat per a demostrar la fortalesa del Partit Popular". Des del Partit Popular també han avançat que aquest 20 de juny es presentaran les precandidatures a la presidència nacional del partit, i entre el 23 de juny i el 4 de juliol serà la campanya electoral entre els precandidats.