El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP de Carlos Pastor, “únic partit capaç de crear nou sòl industrial” a Alcoi

Carlos Pastor i Carmina Grau / PP Alcoi

Com a conseqüència de la creació d’aquest sol industrial, els de Caros Pastor tenen clar que són “l'única opció per a crear ocupació de qualitat” a través del desenvolupament d’aquest nou sòl industrial a Alcoi
 

Els conservadors tenen clar que són l’única opció que aposta realment pel sòl industrial a Alcoi. Asseguren que els possibles pactes del PSOE amb altres “formacions d’esquerres” faran “impossible” la creació de nou sòl industrial a Alcoi.

Aquestes declaracions les ha fet Carmina Grau, una de les integrants de la llista municipal del PP a Alcoi. Grau ha advertit que “mentre Toni Francés continua prometent en el seu programa electoral nou sòl industrial en la zona confrontant amb Ibi, els seus possibles socis per a la formació de govern fan inviable aquesta opció, ja que per a aquests partits aquesta ubicació és una línia Roja que no poden creuar”.

El Partit Popular assegura que van ser ells qui van demanar a la Cambra de Comerç l’estudi “on es podia disposar de sòl industrial de qualitat. En concret l'estudi va posar de manifest 1.200.000 metres de terreny en la zona sud, abans conegut com la Canal”. Com a conseqüència de la creació d’aquest sol industrial, els de Caros Pastor tenen clar que són “l'única opció per a crear ocupació de qualitat” a través del desenvolupament d’aquest nou sòl industrial a Alcoi

El desenvolupament d'aquest terreny no sols permet el creixement de les actuals indústries alcoianes, també possibilitarà la introducció de nous models de negoci com els centres logístics de distribució i els centres de repartiment d'última milla”, assegurava Carmina Grau.


Per tot això, Grau ha afirmat que aquestes “línies roges” dels possibles aliats de govern de Toni Francés apunten al PP com l'únic partit capaç de crear nou sòl industrial en qualitat i quantitat. A més, afig que “la nostra ubicació estratègica a mig camí entre Alacant i València, la proximitat d'infraestructures ferroviàries i marítimes, així com la connexió aèria fan d'Alcoi un enclavament estratègic per a la implantació de molts models d'indústria moderns, eficients i no contaminants”.