El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana ajudes per a obrir negocis en tots els barris d'Alcoi

Els regidors del PP visiten Entença per a comrpovar la quantitat de locals tancats.

Reconeixen que el centre de la ciutat necessita una "atenció especial", però critiquen que açò supose que altres barris es queden sense ajudes per a potenciar la creació de comerços. Tot després que el plenari municipal haja rebutjat la proposta dels populars d''oferir ajudes per al carrer Entença.

El plenari de l'Ajuntament d'Alcoi ha desestimat la proposta dels populars d'oferir ajudes per a obrir comerços a Entença. El portaveu Quique Ruiz assegura que tan sols traslladen al plenari la demanda de veïns i comerciants: "després dels inconvenients que ha generat la reforma d'Entença, el mínim que pot fer el Govern és donar suport al comerç de la zona".

Els populars no dubten que el centre de la ciutat necessita una atenció especial, i asseguren que el sector de comerciants també és conscient. Però açò no és obstacle perquè Entença "haja de ser objecte d'una actuació prioritària per aprofitar al màxim la inversió realitzada en aquest carrer". Els populars van més enllà encara i asseguren que l'objectiu en l'actual legislatura és aconseguir que l'Ajuntament implante ajudes a l'apertura de comerços en tots els barris de la ciutat.