El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana canvis en la gestió del Centre Cervantes Jove

Centre Cervantes Jove (CCJ).

Els populars al·ludeixen a la memòria d'activitats de l'any 2018, segons la qual, el 60% de les 85 activitats d'oci va tenir menys de 6 participants, i el 22% no va tenir cap assistent.

El Partit Popular ha proposat la creació d'una taula de debat per a reorientar la gestió del Centre Cervantes Jove, ja que consideren que aquest espai "no connecta amb els jóvens".

Els populars al·ludeixen a la memòria d'activitats de l'any 2018, segons la qual, el 60% de les 85 activitats d'oci va tenir menys de 6 participants, i el 22% no va tenir cap assistent. És per aquest motiu que demanen la creació d'una taula d'anàlisi i debat amb l'objectiu d'incrementar l'ús i "aconseguir que es convertisca en un referent per als joves", assegura el candidat a l'alcaldia Quique Ruiz.

"El model del CCJ no qualla entre els joves, tal com demostren les dades. Però en lloc de prendre mesures per a millorar la situació, el PSOE es dedica a fer propaganda. Els preocupa més la imatge que la qualitat de l'activitat que ofereix als joves", exposa Ruiz.