El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana més il·luminació per als parcs infantils

Zona de jocs infantils a la rotonda d'Oliver.

Citen com a exemple les zones de jocs infantils situades al costat de la rotonda d'Oliver o en la Placeta Nuestra Señora del Rocío.

També parlen de la falta d'il·luminació en espais com la plaça d'Evarist Botella.

El Partit Popular ha demanat al govern local que millore la il·luminació de les zones de joc infantil d'Alcoi. Consideren que amb aquesta mesura s'augmentaria la seguretat i es previndrien actes vandàlics.

Des del PP consideren que "aquesta deficiència impedeix la utilització d'aquests jocs a l'hivern, quan fosqueja abans". El regidor popular Kiko Cantó cita com a exemple les zones de jocs infantils situades al costat de la rotonda d'Oliver o en la Placeta Nuestra Señora del Rocío (a la Zona Nord). El regidor recorda que a través d'un prec en la comissió informativa de Patrimoni, Obres i Serveis, el PP va aconseguir que el PSOE es comprometera a revisar i millorar l'enllumenat d'aquests espais en tota la ciutat, la qual cosa encara no s'hauria complit.

El Partit Popular també va comunicar al Govern municipal la falta d'il·luminació espais com la plaça d'Evarist Botella, que queda a les fosques quan el comerç apaga la il·luminació dels seus rètols. Cantó reclama un "esforç" al Govern per a revisar les zones de jocs infantils i millorar la seua il·luminació. "Una correcta lluminositat contribueix a augmentar la seguretat i prevenir actes vandàlics", conclou l'edil.

Zona de jocs a la Placeta Nuestra Señora del Rocío (Zona Nord)