El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana més activitats d'oci virtual per als joves

Centre Cervantes Jove (CCJ).

Els populars han demanat al govern que reforce el programa virtual d'oci per als joves durant el període de confinament. Aposten per reactivar l'activitat del Centre Cervantes Jove (CCJ) per a ampliar l'oferta i captar nous usuaris.

La regidora Amalia Payá defensa que l'activitat habitual del CCJ s'adapte a les noves tecnologies en els diferents àmbits recollits en el contracte de gestió adjudicat a la fi del passat any: des de desenvolupament personal fins a formació, passant per cultura, oci i esport. "Aquesta situació excepcional pot ser fins i tot un bon moment perquè el CCJ capte nous usuaris que fins ara no han participat en les activitats del centre i que després de la situació de confinament puguen gaudir de les seues instal·lacions i els seus serveis", explica Payá.

Des del PP asseguren que a través de les xarxes socials, el departament de Joventut ofereix "propostes per als joves, bàsicament enllaços a continguts externs i a la programació de l'Institut Valencià de la Joventut". La regidora proposa completar aquesta oferta bàsica, al seu judici "molt limitada", amb activitats pròpies, com a concursos, activitats conjuntes en línia o assessorament.