El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP planteja una nova utilització per a la zona de la Canal

El Districte Digital és un projecte d'atracció empresarial, mitjançant incentius que permeten generar riquesa i ocupació en l'àmbit de les noves tecnologies, fomentant així el necessari desenvolupament de l'economia digital en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Demanen que la zona de la Canal aculla una seu del 'Districte Digital', projecte d'atracció d'empreses tencològiques impulsat per la Generalitat Valenciana, i que serviria per a coordinar les accions d'Alacant, Elx i Benidorm en la matèria.

L'argument de la possible contaminació de l'aqüífer, que ha servit per bloquejar el futur econòmic i industrial d'Alcoi, s'esvaeix amb aquest plantejament. Ningú pot oposar-se”, ha manifestat el portaveu popular, Rafa Miró.

Tal com han anunciat a través d'un comunicat de premsa, el grup popular presentarà una moció en el proper plenari municipal per tal que s'elabore una memòria on es justifique, davant del Govern autonòmic, la participació d'Alcoi en el projecte; iniciativa que segons els càlculs que el PP atribueix a la Generalitat Valenciana, crearia fins a 3.000 llocs de treball en 5 anys.