El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana que la nova comissaria òbriga 24 hores o es modifiquen els senyals que marquen la seua ubicació

El candidat a l'alcaldia Quique Ruiz: "El fet d'informar que l'oficina administrativa funciona com a comissaria, quan en realitat no és així, pot suposar inclús un perill en cas d'emergència, a més d'enganyar als veïns deliberadament"

El Partit Popular d'Alcoi reclama al consistori i el Govern Central que dote de més efectius a la plantilla del cos de Policia Nacional d'Alcoi per tal de poder ampliar l'horari de la nova comissaria, oberta fa uns mesos a la placeta de les Xiques. La nova comissaria atén gestions administratives com expedició de DNI i passaport, en horari de matins.

En aquest sentit, el candidat a l'alcaldia pels populars Quique Ruiz, diu que o s'amplia l'horari o es canvien els senyals que indiquen la ubicació perquè "condueixen a error". "Malgrat el que va anunciar el govern municipal", diu Quique Ruiz, la nova comissaria "són oficines administratives", però els senyals marquen comissaria nacional. Quique Ruiz considera que "el fet d'informar que l'oficina administrativa funciona com a comissaria, quan en realitat no és així, pot suposar inclús un perill en cas d'emergència, a més d'enganyar als veïns deliberadament". Ruiz diu que com la responsabilitat dels senyals és del consistori, demana que s'especifique que són oficines i el seu horari al públic.