El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP demana que la subvenció que ha rebut l'ASJ es mantinga com succeïx amb les Falles, les Fogueres i les Gaiates

Entrada Mora a Alcoi / AM
El diputat alcoià, Nando Pastor, sosté que la iniciativa sobre aquest conveni entre Generalitat i ASJ "ix del Grup Popular en Les Corts", encara que "és inferior als 30.000 euros"

Durant el matí de l'1 d'agost, l'Agència Valenciana de Turisme i l'Associació de Sant Jordi d'Alcoi (ASJ) han signat un conveni per donar més difusió a la Festa alcoiana. Es tracta de 20.000 euros que eixiran de les arques del govern de Ximo Puig. Per al Partit Popular, aquesta aportació és insuficient, ja que és inferior a la que reben les entitats "homòlogues" de les capitals de província com són aquelles que fan possible "les falles de València (secció especial), les Fogueres de Sant Joan o les Gaiates de Castelló".

El diputat alcoià, Nando Pastor, ha mostrat la seua satisfacció per la iniciativa que "ix del Grup Popular en Les Corts", encara que els conservadors demanaven que aquest conveni ajudara a les festes amb 30.000 euros. L'ajuda de l'Agència Valenciana de Turisme, com ha destacat Francesc Colomer, és de 20.000 euros.

Altre dels desitjos de Nando Pastor és que aquesta ajuda "no siga solament per a 2017, sinó que també es perllongue en 2018 i 2019. Eixe era l'esperit d'aquesta proposta i esperem que el Consell tinga la suficient sensibilitat per a incloure-ho de nou anualment de manera habitual”.