El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP denuncia falta de previsió en les obres d'Entença

Treballs en Entença del 18 de febrer.

El PP també ha sol·licitat en comissió informativa que es reforce la senyalització del pas de zebra a la porta del mercat de Sant Roc, on actualment no es disposa de semàfor.

Els populars s'han mostrat crítics pel fet que el govern no haja avisat anticipadament dels recents treballs en l'asfaltat d'Entença, els quals han suscitat talls de circulació aquest 18 de febrer.

Recordem que la circulació de vehicles es va veure interrompuda durant unes hores al carrer Entença, entre Góngora i Poeta Joan Valls, després que l'empresa constructora fóra obligada a demolir el paviment asfaltat el mes de desembre passat i procedir a un nou asfaltat.

Els populars creuen que si calia realitzar aquests talls al trànsit abans "havien d'haver informat veïns i comerciants per a evitar el caos circulatori que es va produir evitant el malestar generat".

"És necessari informar dels canvis en la circulació als ciutadans. És intolerable que es menystinga d'aquesta forma als alcoians. No es respecta els veïns i comerciants, que porten ja massa temps sofrint la falta de previsió en aquestes obres", apunta el candidat popular a l'alcaldia, Quique Ruiz.

El PP també ha sol·licitat en comissió informativa que es reforce la senyalització del pas de zebra a la porta del mercat de Sant Roc, on actualment no es disposa de semàfor. Asseguren que segons el projecta falta almenys un dels senyals de pas per a vianants.