El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP denuncia la situació "inquietant" a l'Alameda: el 17% dels locals comercials estan tancats

Un dels comerços tancats a l'Alameda Camilo Sesto.

Els populars advoquen perquè el Govern municipal aplice en l'Alameda mesures similars a les ja existents en la zona Centre.

El Partit Popular ha exigit al govern municipal mesures urgents de suport al comerç local, concretament a l'Avinguda Camilo Sesto, on el 17% dels 123 locals comercials estan tancats. La situació és especialment "inquietant" en el tram des del carrer Alfafara fins al pont de la Petxina, on el percentatge de locals tancats és del 63%.

"Una ciutat amb vocació comercial com Alcoi no pot permetre's que el tram final del carrer tinga el 63% dels locals buits" afirma la regidora popular Lirios García. Els populars advoquen perquè el Govern municipal aplice en l'Alameda mesures similars a les ja existents en la zona Centre. "Les ajudes a l'obertura de comerços en el Centre ha tingut bona resposta, per això pensem que no sols han de mantenir aquestes mesures, sinó ampliar-les a altres zones de la ciutat", ha afirmat García, qui avança que el PP continuarà treballant en aquesta línia de suport al comerç local i aquest tipus d'anàlisi el durà a terme en totes les zones comercials d'Alcoi. "El mètode de treball és molt clar: recollir tota la informació, analitzar-la i plantejar solucions per a millorar la nostra ciutat", conclou.