El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP denuncia "les mentides del Govern Socialista" sobre la Ciutat Esportiva del Alcoyano

Cartell informatiu de les fases de la Ciutat Esportiva del Alcoyano/AM
Lamenten que cap membre de l'oposició haja sigut convidat a la presentació

El grup popular en Alcoi s'ha mostrat molt contrariat per la presentació del projecte de la Ciutat Esportiva del Alcoyano. Asseguren que a la presentació no han estat convidats cap membre de l'oposició ni tampoc representants d'altres clubs esportius. Es pregunten també com s'ha pagat la tanca informativa i la grua si el projecte no està aprovat. Però a més asseguren que les mentides en aquesta qüestió han sigut constants.

El PP d'Alcoi mostra la seua disconformitat amb com s'ha presentat el projecte de la Ciutat Esportiva del Alcoyano. Segons expliquen els populars en un comunicat, en el ple de març. "i per aconseguir el vot a favor de l'oposició, el regidor d'esports va assegurar que la instal·lació seria totalment municipal, sense cap tipus de vinculació amb el Club Esportiu Alcoyano, fins que no s'executaren la segona i tercera fase". Però asseguren que tan sols 10 dies després es presenta el tot "sense conveni i sense projecte aprovat". Fins i tot es pregunten com s'ha pagat la tanca informativa i l'excavadora sense el projecte aprovat.

També critiquen que s'haja fet una presentació oficial sense convidar a membres de l'oposició o representants d'altres clubs esportius "que en principi anaven a ser els usuaris d'aquestes instal·lacions".

El portaveu dels populars Rafa Miró considera que per "les mentides de l'alcalde hem perdut la confiança", i"a partir d'ara anem a treballar amb molta precaució amb el govern socialista perquè no ens fiem d'ells. La forma d'actuar de l'alcalde ens pareix una falta de respecte, no sols per l'oposició, sinó per als equips de futbol base de la nostra ciutat".