El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP es congratula de la instal.lació de l'antena de Barxell

Imatge dels recents treballs de l'antena /AM

Segons Edu Tormo, l'alcalde socialista d'Alcoi, Toni Francés, no ha tingut pes en València per agilitzar les obres.

Satisfacció al Partit Popular d'Alcoi en conéixer, per mitjà d'ARAMULTIMÈDIA l'inici de les obres d'instal.lació de l'antena que donarà servei telefònic als veïns i negocis de les partides de Barxell, el Sergent, Montesol i el Baradello Gelat.

Els populars han recordat que han estat molt damunt d'aquest tema i que l'han tret en moltes comissions i plens municipals sense que el govern els haja fet massa cas. Segons el regidor Edu Tormo, "fins i tot es va arribar a plantejar al setembre de 2018 la constitució d'una comissió política per a exigir a la Generalitat el desbloquejara la instal·lació de l'antena. Proposta que el govern municipal  va rebutjar".

Els Populars han lamentat que hagen hagut de passar 7 anys de govern socialista perquè se solucionara la col.locació de l'antena, aixi com que l'alcalde no tinguera pes específic suficient en València per agilitzar la gestió sent el Consell del mateix color polític. I és que Tormo recorda que tot s'ha endarrerit tants anys perquè des de la Generalitat no s'han atorgat els permisos pertinents fins ara.

Per últim, Edu Tormo ha insistit en què l'alcalde va prometre l'antena per a finals de 2017, "i comencen un any després".