El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP es fa ressò de les crítiques al servei de transport universitari

Des del 15 de febrer els usuaris del STU estan obligats a fer ús de la nova targeta magnètica.

Des de 2014 el Servei de Transport Urbà es licita des de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. 

Els populars asseguren haver rebut queixes pels canvis aplicats al Servei de Transport Universitari (TSU), concretament en la implantació de la nova targeta magnètica que han de fer ús els abonats.

El principal motiu de queixa segons diuen "és la falta de planificació", derivat en part per la mancança de dispositius en els autobusos per a llegir les noves targetes. Consideren que "no s'ha informat correctament els usuaris sobre l'ús del nou sistema", la qual cosa hauria provocat "llargues cues d'espera en el departament d'Educació", encarregat de distribuir les targetes.

Apunten que el procediment per a sol·licitar les noves targetes "ha sigut dificultós" a causa dels horaris d'atenció. "Els estudiants havien de presentar l'antic bo i el carnet d'estudiants en el departament d'Educació amb un horari d'atenció solalment als matins, la qual cosa en moltes ocasions ha estat incompatible amb l'horari dels estudiants" apunta el popular Quique Ruiz.

Recorden també que havent finalitzat el termini per a la transició al nou sistema, "només es disposa d'un punt de recàrrega situat en el Centre Cervantes Jove", i l'aplicació mòbil per a recarregar el bo "només està disponible per al sistema operatiu Android".