El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP es queixa de l'incompliment d'acords en projectes estratègics

Quique Ruiz, portaveu del PP d'Alcoi.

Uns dels acords no complits que assenyala el PP són la falta de contractació dels avantprojectes de la ronda industrial sud, que unirà Batoi amb el poliesportiu; i el nou accés a Alcoi pel Rebolcat.

Els populars alcoians han acusat el govern local d'incomplir els acords assolits per a aprovar el pressupost municipal de 2019. Consideren "especialment greu" que no s'hagen planificat de manera consensuada les inversions del Pla d'Accessibilitat i de la Mesa del Centre.

Aquests dos acords corresponen als punts 3 i 4 que PP i govern van pactar per tal que els populars votaren a favor de l'aprovació dels pressuposts de 2019, una sèrie de projectes estratègics que pareixen haver quedat en "paper mullat". En el cas de l'accessibilitat, assenyala el portaveu dels populars, Quique Ruiz, "no solament no hi ha hagut planificació, sinó que fins i tot el Govern ha rebutjat promoure un Pacte per l'Accessibilitat".

Altres dels acords no complits que assenyala el PP són la falta de contractació dels avantprojectes de dues infraestructures que figuren en el nou Pla General: la ronda industrial sud, que unirà Batoi amb el poliesportiu; i el nou accés a Alcoi pel Rebolcat. "L'objectiu era disposar dels avantprojectes com més prompte millor per a, a l'inici de la nova legislatura, poder presentar-los a la Generalitat per a obtenir finançament", detalla el portaveu del PP.